helsehelg-04

Program for helse og velværehelg!

Unn deg en flott helg i mai på Strømstad SPA. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat.

Program

Fredag 25. mai

• Innsjekk fra kl 15:00

• Mulighet for shopping, turgåing, bading og spa

• Kl. 16:00 Vi ønsker velkommen

• Avsluttes med lett underholdning og underholdningsquiz på kvelden

Lørdag 26. mai

• Nydelig frokostbuffet

• På dagtid blir det spennende foredrag innen helse og velvære, inkludert felles lunsj. Lørdagen vil det også bli BOKBAD med Cecilie Enger.

• Stavgangsgrupper og yogatimer. Vi håper også å kunne tilby bassengtrening og lett styrketrening i sal.

• I pausene kan man shoppe i «handlegaten» hos våre samarbeidspartnere som har stands på hotellet.

• Felles festmiddag og underholdning på kvelden

Søndag 27. mai

• Nydelig frokostbuffet

• Mulighet til SPA, bading, tur og golf

• Utsjekk kl 11:00

helsehelg-30

Ny LOOK med L’ORÉAL

Sminke og hudpleiekurs
På helse og velværehelgen vil du få muligheten til å melde deg på sminke og hudpleiekurs fra L’OREAL. Kurset vil rette seg mot voksen hud og make-up, med fokus på personlig oppfølging. L’Oreal har hudpleie og make-up til alle hudtyper, og har stjerner som Julianne More og Jane Fonda som sine ambassadører. Kurset er inkludert i prisen, så ikke gå glipp av denne muligheten.

Hvordan står det egentlig til med huden din?

Som vi alle vet, så kommer skjønnhet innenfra. Vi inviterer deg til å scanne din hud for å få vite hvordan den egentlig ser ut på innsiden. Du vil få svar på hvordan det ser ut i overhuden og lærhuden, og hvor aktiv din hud er. Sist, men ikke minst så vil du se hvor mye kollagen du har igjen i huden. Kollagen er hudens viktigste byggestein. Huden består av 70% kollagen. Kroppens egen produksjon avtar naturlig med alderen. Kollagentap fører til alderstegn som rynker, dårlig fuktbalanse og mindre fasthet. Du behøver ikke å vaske bort eventuell make-up før scanning. Selve scanningen (ultralyd) er ufarlig og kjennes ikke. Vi tar et bilde av overhuden og lærhuden, og det er gjort på noen sekunder.

Jabushe Collacen sin autoriserte hudterapeut Marie Oddssom skanner huden for å se ditt kollagennivå. Hun vil også holde et inspirerende foredrag om kollagenens betydning for vakker og sunn hud.

Spennende og lærerike foredrag med

helsehelg-25

Hjernetrim og quiz med

Anne Gaathaug

Quizmaster og forlagssjef

På helgen får du helsepåfyll både for kropp og hjerne. Anne Gaathaug byr på HJERNETRIM OG QUIZ.  Hun er til daglig forlagssjef i Kagge Forlag. Hun er fast quizmaster på Litteraturhuset, og har egen quizspalte i Klassekampen. Hun har bred erfaring som «bokbader» og foredragsholder.

 

helsehelg-26

Det nyeste inne forskning med

Ole Petter Hjelle

Lege og førstelektor

Ole Petter Hjelle vil holde foredraget «Aktiv kropp, sterk hjerne – slik endrer du livet ditt og blir hjernesterk». Det få er klar over er at hjernen vår sannsynligvis er det organet som påvirkes mest av fysisk aktivitet. Vi kan si det så enkelt som at hjernen vår er helt avhengig av fysisk aktivitet for å fungere optimalt. Hjernen din blir rett og slett oppgradert til en bedre versjon ved at du er fysisk aktiv.

Ole Petter er lege og førstelektor ved Høyskolen Kristiania og Høyskolen i Sørøst-Norge, hvor han underviser og forsker på hjernen. Han har også levert en doktoravhandling på hjernen. Ole Petter har vunnet flere priser for sin formidling, blant annet Morgenbladets «fantastiske formidlere» i 2016. 

Foto: Høyskolen Kristiania

helsehelg-29

Bokbad med

Cecilie Enger

Forfatter

Pust-for-meg_Fotokreditering-Gyldendal

Det blir BOKBAD med Cecilie Enger. Cecilie Enger (f. 1963) har utgitt en rekke kritikerroste romaner. Hun fikk sitt store gjennombrudd med romanen Mors gaver i 2013. For den mottok hun Bokhandlerprisen og ble nominert til Kritikerprisen. Hennes siste utgivelse er boken Pust for meg. Cecilie Enger blir bokbadet av Anne Gaathaug.

Om boken Pust for meg: Pust for meg er en roman om tre generasjoner kvinner, om sårbarheten ved å være avhengig av sine nærmeste og om å miste kontrollen over sitt eget liv. Man kan holde ut smerte så lenge den har et formål, men hva når den ikke har det? Og den dagen man ikke lenger føler seg behøvd, hvem er man da?

Foto: Lina Næstvedt på portrett

helsehelg-06

Spennende foredrag med

Wasim Zahid

Lege og forfatter

jlr003

Wasim Zahid snakker om HEMMELIGHETEN – SLIK LEVER DU GODT LENGE. Om hvordan vi kan leve lange og gode liv. Fokus på sosiale relasjoner, kjærlighet, engasjement, lidenskap. Men også på kosthold og livsstil. Wasim er kjent som «Twitterlegen»,som lege fra NRK-programmet «Hva feiler det deg?» og som spaltist i VG Helg. Wasim har også gitt ut boken med samme tittel utgitt av Kagge forlag.

helsehelg-05

Motivasjonsforedrag med

Ingrid Kristiansen

Foredragsholder og maratonløper

Ingrid-Kristiansen-Personlig_Coaching_Trening_Stavgang_Nordic_Walking_Holmenkollen

Ingrid Kristiansen vil ha gågrupper/stavgangstrening. Treningene består av stavgangs instruksjon med påfølgende lett trening. Tidligere på dagen vil hun holde foredraget LIVSSTILSENDRING PÅ KORT OG LANG SIKT. Foredraget varer i 60 minutter.

helsehelg-01

Yogatrening med

Bente Helene Schei

Yogalærer

jlr001

Bente Helene Schei vil ha yogatrening, og med henne vil du lære enkle og klassiske yogaøvelser for hele kroppen. Hun har gitt ut boken «Yoga helt enkelt! Øvelser og programmer for hele kroppen» utgitt av Cappelen Damm. I boken får du egne programmer med øvelser som hjelper mot plager med mage og tarm, nakke og rygg,balanse og konsentrasjon. Bente Helene Schei er yogalærer og daglig leder av Senter for klassisk yoga og har undervist i yoga i mange år. Hun har utdannelse fra Yogalærerskolen og engasjerer seg aktivt i faget yogaens stilling i Norge. Hun er medlem av Norsk Yogalærerforbund.

helsehelg-36

Spennende foredrag med

Stein Flaatrud

Naturterapeut

Stein Flaatrud skal holde foredraget «Frisk uansett alder». Stein Flaatrud er et kjent navn innen naturterapi, og også en ansett foredragsholder både innen opplæring og inspirasjon. Han vil snakke om hva som er viktig å tenke på og tilføre kroppen i forhold til å holde seg frisk uansett alder.

Lyst til å være med på en helg som gjør godt for kropp og sinn?

Helgen byr på inspirerende foredrag, trening, god mat og velvære.

© Copyright by HELSE OG HELG 2018. Powered by Media Performance. All rights reserved.