helsehelg-04

Om oss

Helse og velværehelgen arrangeres av Egmont Publishing. Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Egmont står bak ukebladene Hjemmet, Norsk Ukeblad og Familien. Ved å levendegjøre Egmonts merkevarer gir vi leserne våre fantastiske opplevelser med inspirasjon, kunnskap og underholdning gjennom innhold av høy kvalitet.

Om Strømstad SPA

Strømstad SPA ligger flott til i vakre omgivelser. På hotellet kan man nyte SPA og ulike badstuekonsept og basseng. Deres ute-boblebad har utsikt over havet og er en populær plass for å slappe av. Strømstad SPA har perfekte fasiliteter når en skal unne seg det lille ekstra.

Deres restaurant serverer herlige måltider, og under besøket kan du nyte både smaksrik mat og drikke. Hotellet har mange soner for avkobling, og de har en egen loungebar i direkte tilknytning til restauranten. Rommene på hotellet er flott innredet, og mange av rommene ha havutsikt.

Les mer om Strømstad Spa på deres egne nettsdier: www.stromstadspa.se

Hvordan komme seg til Strømstad SPA

med bil

helsehelg-16

Hotellet ligger 1,5-2 timer kjøretur fra Oslo.

Med kollektiv

helsehelg-15


Fra Sandefjord 2,5 time med Colorline. Med egen båt til Strømstad Spa & Resort Yachthamn.

For å komme seg til Strømstad med kollektivt så kan du ta tog til Halden. Fra Oslo S koster det kr 289 kr, og togturen tar 1 time og 44 minutter. Toget går fra Oslo S 1 min over hver hele time, dvs kl 10:01, 11:01 osv. Fra Halden så tar man da buss videre til Strømstad Sentrum. Bussen koster kr 83. Fra Strømstad busstasjon så kan man da ta en taxi videre til Strømstad SPA. Det koster ca 149 SEK.

Med båt

helsehelg-14


Fra Sandefjord 2,5 time med Colorline. Med egen båt til Strømstad Spa & Resort Yachthamn.

Med båt

helsehelg-14

Fra Sandefjord 2,5 time med Colorline. Med egen båt til
Strømstad Spa & Resort Yachthamn.

© Copyright by HELSE OG HELG 2018. Powered by Media Performance. All rights reserved.